Företagsevent

Företagsevent Stockholm –  skräddarsydda provningar

Vi vet att varje företag är unikt och därför skapar vi varje provning med dina specifika behov och önskemål i åtanke. Oavsett om du representerar ett litet start up-företag som vill bygga teamandan, eller ett stort multinationellt företag som vill belöna sina anställda, har vi lösningarna för dig.

Våra skräddarsydda provningar är mer än bara en smakupplevelse - de är en möjlighet att lära sig, att nätverka och att bygga starkare relationer i en avslappnad och underhållande miljö. Vi erbjuder allt från vin- och champagneprovningar till ölprovningar, alla ledda av våra kunniga och passionerade provningsledare.


En rolig och lärorik helhetsupplevelse

Men det är inte bara dryckerna som är i fokus. Vi strävar efter att skapa en helhetsupplevelse, komplett med lärorika presentationer, interaktiva diskussioner och naturligtvis, massor av skratt. Vi kan också komplettera provningen med läckra tilltugg, för att verkligen få smaklökarna att jubla.

”Blind tasting game”

Går det att känna igen ett vin blint utan att någonsin ha provat det förut? The Blind Tasting Game är ett tävlings- och samarbetsinriktat teambuildingspel där två eller flera lag ska para ihop 6 flaskor med 6 glas under samma tidspress som gäller för tävlings-sommelierer. Till hjälp får alla en gemensam genomgång av vinernas karaktär, var de kommer ifrån och hur man ska tänka för att lyckas. Varje lag får dessutom två livlinor de kan använda sig av om man kör fast. Förbered dig för livliga diskussioner, nagelbitande spänning och en ordentlig motivationsboost när du och dina kollegor lyckas med det omöjliga! Boka ett teambuildingspel som utmanar alla sinnen!

Låt oss skapa en upplevelse som kommer att glädja alla, berika ditt företagsevent och lämna ett bestående intryck på dina gäster. Vi ser fram emot att hjälpa dig att planera ditt nästa stora event!

företagsevent

Unika och spännande smakresor

Föreställ dig att bjuda in dina trogna kunder på en kurs i champagne. Inte bara kommer de att njuta av de fantastiska dryckerna, men de kommer också att lära sig om deras historia, tillverkningsprocesser och unika smakprofiler. Detta är ett utmärkt sätt att bygga starkare relationer med dina kunder, belöna dem för deras lojalitet och ge dem en upplevelse de kommer att minnas länge.

Eller varför inte göra din nästa konferens mer spännande med en föreläsning om vin och hållbarhet? Vi kan diskutera ämnen som hållbara vintillverkningsmetoder, ekologisk och biodynamisk vinodling, och hur man väljer viner som är både goda och bra för planeten. Detta kan vara ett intressant och engagerande sätt att införliva hållbarhets teman i ditt företagsevenemang och inspirera ditt team till att tänka mer på miljön.

Provningar anpassade efter ert företag

Vårt team av erfarna provningsledare och eventplanerare är redo att arbeta med dig för att skapa en anpassad upplevelse som passar ditt företags behov och budget. Oavsett om du vill fira en framgång, stärka team dynamiken eller bara skapa en rolig och avkopplande atmosfär, kan vi hjälpa dig att göra det till verklighet. 

Kontakta oss gärna för att få en offert eller för att diskutera dina idéer. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ett företagsevenemang som kommer att bli pratat om lång tid framöver!

Boka en provning av öl, vin eller champagne till ert nästa företagsevent!